• PROGLAŠENI FINALISTI NAGRADE ZA DRUŠTVENE PROMENE NA KOSOVU

    Program Nagrada za društvene promene (Social Impact Award) po prvi put ove godine se realizuje na Kosovu. Rezultat toga su desetine mladih, koji su prošli kroz direktne offline edukativne radionice i hiljade njih koji su pratili sve to – online. Neizmerno nam je zadovoljstvo da predstavimo finaliste takmičenja Nagrade za društvene promene (Social Impact Award) na Kosovu za najbolju ideju za društveni biznis. 23 kompletne prijave su pristigle, a odabreno je […]

  • U SHPALEN FINALISTËT TË GARËS PËR ÇMIMIN PËR NDRYSHIMET SOCIALE NË KOSOVË

    Programi Çmimi për ndryshimet sociale (Social Impact Award)  është duke u realizuar për herë të parë këtë vit në Kosovë. Rezultat i këtij janë dhjetëra të rinjtë, të cilët kanë marrë pjesë në punëtoritë offline të drejtpërdrejta edukative dhe mijërat që kanë ndjekur  gjithë këtë – online. Kemi kënaqësinë të madhe të ju prezantojmë  finalistët e garës për Çmimin për ndryshimet sociale (Social Impact Award) në Kosovë për idenë më […]